Samliv

Et levende parforhold..

De bedste forudsætninger for et spændende og levende parforhold er, at du hviler  dig selv og i bund og grund kan li dig selv som den du er. Begge parter går ind i forholdet med en rygsæk fuld af oplevelser og erfaringer og de to familie-systemer skal finde ud af at danse" sammen.
 

Fra kæreste til forældre.

Ofte går vi fra at kalde os kærester, til at blive mand og kone i et fast parforhold. Måske forøger vi familien med et barn eller flere. Vores situation bliver anderledes og som forældre har vi ikke altid det samme overskud til hinanden. Rutinerne og pligterne tager over. Oplever du, at i glemmer hinanden og det fine" i havde sammen? Få redskaber, til at genfinde det der var og se din partner med friske øjne.

Den uforstående partner.

Bliver du ved med at forelske dig i den samme type, som gang på gang viser sig ikke at være god for dig. Ofte er det de ting vi har med i vores baggage der kommer i spil. Ubevidst kan vi komme til at søge det vi kender og ufrit gå ind i gamle roller og adfærdsmønstre. Få hjælp til at afklare og se hvorfor du bliver ved med at tiltrække nettop denne type.

Dine og mine børn.

Mange af os sidder med sammenbragte familier og dermed flere familiesystemer der skal fungere sammen. Det kan være en stor udfordring, når der er forskellige behov og normer som der skal navigeres ud fra. Hvad er din rolle? og hvordan håndterer du den bedst?

Samlivets udfordringer.

Lever du i et gensidigt kærlighedsforhold med svære betingelser. Få inspiration til at tænke og leve anderledes. Der er ingen opskrift på, hvordan rammerne for et samliv skal være.......

Bryggens Psykoterapi - ID Psykoterapeut Mette Lind - Egilsgade 26 - 2300 København S - Tlf. +45 4217 9138

Du er her: Velkommen Samliv