Referencer

Her kan du læse udtalelser fra klienter ...

Kvinde på 36 skriver;

"Jeg rystede over hele kroppen, en brændende fornemmelse bredte sig med lynets hast, ondt i maven, kvalme, dirrende hænder, tårerne pressede sig på, mange uhensigtsmæssige ting blev sagt - jeg var fuldstændig ude af stand til at kontrollere min jalousi. Endnu en gang stod jeg i en situation, hvor min altoverskyggende jalousi var ved at ødelægge et forhold. Der skulle ske noget. Jeg ville kunne se mig selv i øjnene. Jeg kontaktede Mette Lind, og det er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. I dag, ca. fem måneder senere, oplever jeg allerede en stor fremgang. Mette har på en unik måde opbygget en tæt og tryg relation, hvor hun har hjulpet mig til at finde frem til sagens kerne. Jeg er Mette utrolig taknemmelig og giver hende min varmeste anbefalinger."


Kvinde på 26 skriver;

"Siden mit sidste besøg hos dig, har jeg arbejdet med og reflekteret over mange af tingene jeg lærte hos dig. I den forbindelse, vil jeg bare sige dig tusinde tak - jeg har virkelig fået min livskvalitet tilbage, efter jeg er begyndt at arbejde med mig selv. Dårlige tanker og ondt i maven fylder ikke længere i min hverdag. Tak fordi du er et behageligt menneske og en dygtig behandler."


Mand på 25 år skriver;

"Jeg har været stærkt tilfreds med mit forløb sammen med Mette. I sommeren 2012 gik klappen ned for mig, alle de vigtige ting i mit liv kæreste, studie, band var fejlet,og jeg var dybt ulykkelig og havde enormt svært ved at takle min situation. Jeg var konstant meget følelsladet, ked af det, trist og havde det rigtig skidt for at sige det rent ud. Jeg blev opfordret af mine gode venner til at søge professionel hjælp. Det tog noget tid  for dem at få mig overtalt men til  sidst tog jeg kontakt til Mette. Allerede efter de første par gange hos Mette fik jeg mod på livet igen, og selvom hele processen har været med op og nedture siden, er det dog gået stødt opad. 

Hendes strålende, åbne person og anerkendende tilgang gjorde mig tryg - og jeg føler at jeg har kunne dele meget dybe og svære ting med Mette. Mette har derved hjulpet mig med at gøre mig opmærksom på ting i mit liv og min fortid, grunde til at jeg er som jeg er og hvorfor jeg har de følelser jeg har. Jeg har fået værdifulde redskaber til at takle min sorg, liv og hverdag. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle ha´gjort uden de samtaler med Mette, og er lykkelig vidende om at hun findes, og jeg har hende i baghånden." 


Kvinde på 60 år skriver;

"Efter et tre måneders forløb hos Mette Lind, kom jeg ovenpå igen. Jeg fik en større indsigt i, og forståelse for mig selv - og med Mettes ro og indlevelsesevne blev jeg guidet igennem. Jeg fik "redskaber" jeg skulle arbejde med, som var til gavn for mig selv, og dermed mine relationer." 


Kvinde på 66 år skriver;

"Jeg har ondt i sjælen. Det har jeg haft længe, men nu er det på tide, at jeg søger professionel hjælp, så jeg kan få et godt liv. Har igennem mit lange liv prøvet forskellige former for alternativ hjælp. Nogle med mere held end andre.'Da jeg først kom i kontakt med Mette Lind, skete der noget positivt. Jeg havde brug for hjælp til ikke altid at spekulere på utroskab, som fyldte meget, selvom det var sket for 50 år siden.For hver gang jeg kom hos Mette, kunne jeg mærke, at der sket fremgang og jeg blev bedre og bedre til at tackle mit problem.

I dag føler jeg, at jeg næsten aldrig tænker på det mere, og hvis jeg endelig gør, har jeg fået nogle ualmindelige gode red-skaber til at bruge, så det ikke fylder hele mit liv.Det er vigtigt, når man søger hjælp, at man svinger med sin behandler. Det må jeg så sandelig sige, at jeg gør.
Jeg kan varmt anbefale Mette Lind.
Søg hjælp så hurtigt som muligt, hvis du har problemer, du ikke selv kan overskue. Jeg er ked at, at jeg ikke mødte Mette
for lang tid siden, så jeg kunne få åbnet alle de lukkede skuffer, som jeg slæbte rundt på.
Tak for ualmindelig stor forståelse og rigtig god hjælp.
En evig taknemmelig 66 årig klient."
 

Ung mand på 22 år skriver;
 
"Igennem mit forløb hos Mette har jeg mærket en markant ændring i min tankegang. Jeg fik en masse redskaber som jeg konkret har kunnet arbejde med fra dag et. Der var både plads til at arbejde med underliggende følelser og hændelser som havde negativ betydning for min hverdag, samt at tage fat i konkrete situationer her og nu. Denne vekslen mellem fortid og nutid gav mig en følelse af at tingene hænger uløseligt sammen, og dette var Mette med til at vise mig. Forløbet hos Mette har været rigtig godt for mig, og jeg har fået redskaber med i bagagen, så jeg fortsat kan arbejde med mig selv."
 

Kvinde på 29 år skriver;
 
"Jeg havde mange overvejelser om hvorvidt jeg egentlig havde brug for psykoterapi, inden jeg tog kontakt til Mette. Mine overvejelser bundede i at jeg jo ikke var diagnosticeret psykisk syg, og psykoterapi var jo for folk med større problemer end jeg selv havde ( tænkte jeg ). Men samtidig var jeg også et sted i mit liv, hvor mit ægteskab i den grad var på vippen og desuden har vi en dejlig lille datter. Alt mit overskud var gået til mit ægteskab og den nye rolle som forældre. Alt imens havde jeg glemt mig selv. Jeg tog derfor beslutningen om at gøre noget for mig selv, og kontaktede Mette. Mette har været med til at redde mit ægteskab, men også givet mig selvindsigt og jeg kan nu flytte fokus tilbage til mig selv. Jeg er blevet stærkere og har fået redskaber til at finde tilbage til mine gode værdier som var blevet glemt. Jeg har oplevet at mit liv er blevet lettere, særligt i lidt svære situationer, som jo stadig forekommer, men jeg håndterer dem bedre nu.
 
Jeg er Mette taknemmelig for altid at hjælpe mig, med at hjælpe mig selv og de situationer som jeg finder svære, men ikke mindst for at hjælpe mig på rette spor. Idag kan jeg se og mærke, at jeg faktisk var ret langt fra det rette spor,  sat op imod hvad jeg idag kan få ud af mig selv og mine omgivelser. "

Bryggens Psykoterapi - ID Psykoterapeut Mette Lind - Egilsgade 26 - 2300 København S - Tlf. +45 4217 9138

Du er her: Velkommen Referencer